Välkommen till en digital konferens om digitala möten!

Det har gått två år sedan Energikontoren Sveriges projekt REDI startade sitt arbete med att stötta svenska kommuner, kommunala bolag och regioner i att implementera långsiktiga lösningar för digitala möten i sina organisationer. Mycket har hänt sedan dess och vid hösten 2020 befinner vi oss i ett helt annat läge gällande vår mognad kopplat till resfria digitala möten. Digitala möten är inte enbart ett medel för att minska utsläppen kopplat till vårt tjänsteresande, utan även ett verktyg för att minimera vår sårbarhet och öka vår flexibilitet och samverkan i kristider.

Under resultatkonferensen för REDI kommer vi blicka framåt mot nästa steg. Hur kan vi etablera hållbara digitala möteskulturer? Kan vi skapa bättre och effektivare möten, och hur kommer framtidens arbetsliv se ut egentligen?

När:
 24 september 2020
Tid: 09:30- 15:00
Var: Digitalt via Zoom
Pris: Kostnadsfritt
Program:Klicka här
Kontakt: isabella.nilsson@kfsk.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.